Om os på Bella Dyreklinik

7 medarbejdere på Bella Dyreklinik
Bella Dyreklinik - din dyrlæge i København

Hvem er vi?

Bella dyreklinik beskæftiger 3 dyrlæger, 2 veterinærsygeplejerskeelever og 2 klinikassistenter. Vi er en specialiseret dyreklinik i Brønshøj med fokus på hund og kat samt krybdyr, fugle, ilder, kanin og gnavere.

Vi er dyrlæger for blandt andet Brønshøj, København NV, København N, Husum, Søborg, Herlev og mange andre. Vi prioriterer personlig og professionel betjening højt, og vi står altid klar til at hjælpe dig og dine dyr.

Vores målsætning er, at yde den bedst mulige service overfor både dyr og mennesker, og samtidig skabe en klinik, hvor klienter og patienter holder af at komme. Vi lægger vægt på at forebygge sygdomme og i samarbejde med ejeren give dyrene en optimal livskvalitet hele livet igennem.

Hvad kan vi tilbyde?

Bella dyreklinik er en moderne klinik med fagligt opdateret personale, der blandt andet tilbyder vaccination, sundhedseftersyn, medicinsk udredning og behandling, røntgen og ultralydsundersøgelser samt kirurgiske indgreb og tandbehandlinger.

Klinikken råder over digitalt røntgen samt tandrøntgen, ultralydsscanner og eget laboratorium til analyse af urin, afføring og standardblodprøver. Vi hjælper dig også gerne med råd og vejledning omkring foder, pasning og pleje, burindretning, adfærd, valg af hund eller kat og meget andet.

Henvisninger

Vi har et godt samarbejde med specialiserede kollegaer, og kan derfor tilkalde eller henvise til yderligere undersøgelser som blandt andet hjertescanning, CT scanning, avanceret tandbehandling, adfærdsbehandling, øjenkirurgi, kiropraktik, fysioterapi og genoptræning.

Netdyredoktors nyhedsbrev Vi er en del af VetFamily, som står bag Netdyredoktor. Få nyheder om kæledyrs sundhed, symptomer og behandling.

Du modtager faglig information, tips og tricks og gode tilbud 2-4 gange om måneden. Nye abonnenter får en rabatkode på 10% til webshoppen.