Specialiseret dyreklinik

Foder på hylderne Vi har altid foder i vores butik Mand med hund i venteværelset Der er plads til at vente Billede af behandlingsrum Annette er i gang med en konsultation
Bella Dyreklinik tilbyder

Butik & venteværelse:

Vi har et rummeligt venteværelse, således at hunde og katte kan trække til hver sin side, mens du venter. På Bella Dyreklinik er du altid velkommen til at kigge ind - også selv om du ikke skal købe noget eller har tid til konsultation.

I venteværelset er indrettet en lille butik, som sælger kvalitetsfoder fra VetPro, Specific, Royal Canin og Hills. Der findes således foder til både raske og syge dyr. Har du ønske om et specifik foder, kan vi som regel skaffe det hjem i løbet af nogle dage. Desuden har vi en lang række plejemidler til dyr fra både vores "egen" serie VetPro samt udvalgte leverandører. Du kan finde midler til loppebekæmpelse, kosttilskud, kaninfoder, marsvinefoder, kattegrus, øjenbad og ørerens, plejende og medicinsk shampoo, ligesom vi har forskelligt aktiverende og pædagogisk legetøj til både hunde og katte.

Konsultation:

Vi har to konsultationsrum. Rummene er indrettet til undersøgelse og almindelige behandlinger, vaccination og lignende.

Laboratorieundersøgelser:

Bella Dyreklinik har indrettet eget laboratorium, så vi hurtigt kan få svar på blod-, urin-, afføring- og vævsprøver udtaget i klinikken. De prøver, som vi ikke selv kan analysere i klinikken (eksempelvis allergitest, histopatologi på væv, udvidede blodprøver) indsendes til speciallaboratorier i Danmark eller Europa.

Røntgenundersøgelser:

Bella Dyreklinik råder over eget røntgen apparat. Vi kan tage billeder og vurdere dem med det samme.

Vi tager også billeder af hofter (HD), albuer (AD) og skuldre (OCD) til indsendelse til Dansk Kennel Klub (DKK).

Læs gerne mere om disse sygdomme på Dansk Kennel Klubs hjemmeside.

Ønsker du optagelser til DKK skal du være opmærksom på, at du selv skal medbringe de relevante blanketter til røntgenoptagelsen. Gå ind på hundeweb og køb de ønskede rekvisitioner.

Ultralydsundersøgelser:

På Bella Dyreklinik anvender vi ofte ultralydsscanner til at undersøge for eksempel organerne i bughulen, små fostre i forbindelse med drægtighedsdiagnostik og mange andre ting. Som regel er dyrene ved fuld bevidsthed under undersøgelsen, der er fuldstændig smertefri.

Ved meget krævende undersøgelser som avanceret hjertescanning samarbejder vi med en specialist, som kommer til klinikken.

Narkose:

Vi benytter de mest skånsomme metoder til at bedøve dyrene, ligesom vi overvåger dem under hele narkosen og opvågningsforløbet. På den måde sikrer vi os, at alt fungerer optimalt og at dyrene får en sikker og smertefri oplevelse.

På vores operationsstue anvender vi moderne teknik til patinterne, så som respirator, overvågning af blodtryk, puls og EKG samt måling af ilt og kuldioxid, ligesom vi benytter varmedyner og væskepumper.

Indlæggelse:

Vi har et burrum, hvor dyrene er indlagt mens de venter på behandling eller til opvågning. Her har vi mulighed for at overvåge dem hele tiden. Vi har desværre ikke mulighed for indlæggelse om natten. Intensive patienter, der har brug for døgnovervågning henviser vi til Anicura Københavns Dyrehospital.

Tandbehandlinger:

Helt fra når patienterne er hvalpe, killinger eller unger holder vi øje med om deres bid er korrekt, og om de får tabt deres mælketænder, eller om disse skal trækkes ud. Tandrensning foregår altid med ultralyd og tænderne poleres efterfølgende med pimpsten, så tænderne er helt glatte, og ny tandstensdannelse mindskes. Patienter, som skal tandrenses kommer altid i fuld narkose. Herved får vi det bedste overblik over tænderne, når de skal efterses for sygdomme. Vi benytter også tandrøntgen, så vi har mulighed for at  vurdere tændernes rødder og kæbeknoglerne, som vi ikke kan se med det blotte øje. Vi behandler paradontose, tandbylder, tandfrakturer og tandresorptioner (TR) ligesom vi også sliber og trækker tænder ud på kaniner og gnavere.

Ved meget avanceret tandbehandling samarbejder vi med en specialist i tandsygdomme, Dyrlæge Jens Ruhnau, Tanddyreklinikken.

Rådgivning:

Rådgivning er en vigtig del af både dyrlægernes og veterinærsygeplejerskens arbejde, og kan foregå både over telefonen og i klinikken. Spørg os gerne om ernæring, tandbørstning, slankekure, pelspleje, anskaffelse af nyt dyr, adfærd og adfærdsproblemer, børn og dyr samt aktivering og beskæftigelse af dyr. Desuden vejleder vi også i hold og pasning af de mere eksotiske dyrearter.

Netdyredoktors nyhedsbrev Vi er en del af VetFamily, som står bag Netdyredoktor. Få nyheder om kæledyrs sundhed, symptomer og behandling.

Du modtager faglig information, tips og tricks og gode tilbud 2-4 gange om måneden. Nye abonnenter får en rabatkode på 10% til webshoppen.