Specialiseret dyreklinik

Foder på hylderne Vi har altid foder i vores butik Mand med hund i venteværelset Der er plads til at vente Billede af behandlingsrum Annette er i gang med en konsultation
Bella Dyreklinik tilbyder

Butik & venteværelse:

Vi har et rummeligt venteværelse, således at hunde og katte kan trække til hver sin side, mens du venter. På Bella Dyreklinik er du altid velkomne til at kigge ind - også selv om du ikke skal købe noget eller har tid til konsultation.

I venteværelset er indrettet en lille butik, som sælger kvalitetsfoder fra VetPro, Specific, Royal Canin og Hills. Der findes således foder til både raske og syge dyr. Har du ønske om et specifik foder, kan vi som regel skaffe det hjem i løbet af nogle dage. Desuden har vi en lang række plejemidler til dyr fra både vores "egen" serie VetPro samt udvalgte leverandører. Du kan finde midler til loppebekæmpelse, kosttilskud, kaninfoder, marsvinefoder, kattegrus, øjenbad og ørerens, plejende og medicinsk shampoo, mælkeerstatning og sutteflaske til nyfødte med mere. Vi sælger flotte halsbånd, liner og seler, ligesom vi har forskelligt aktiverende og pædagogisk legetøj til både hunde og katte.

Konsultation:

Vi har to konsultationsrum. Rummene er indrettet til undersøgelse og almindelige behandlinger, vaccination og lignende.

Laboratorieundersøgelser:

Bella Dyreklinik har indrettet eget laboratorium, så vi hurtigt kan få svar på blod-, urin-, afføring- og vævsprøver udtaget i klinikken. De prøver, som vi ikke selv kan analysere i klinikken (eksempelvis allergitest, histopatologi på væv, udvidede blodprøver) indsendes til speciallaboratorier i Danmark eller Europa.

Røntgenundersøgelser:

Bella Dyreklinik råder over eget røntgen apparat. Vi kan tage billeder og vurdere dem med det samme.

Vi tager også billeder af hofter og albuer til indsendelse til DKK.

Ønsker du optagelser til DKK skal du være opmærksom på, at du selv skal medbringe de relevante blanketter til røntgenoptagelsen.

Se nærmere på DKKs hjemmeside.

Ultralydsundersøgelser:

På Bella Dyreklinik anvender vi ofte ultralydsscanner til at undersøge for eksempel organerne i bughulen, små fostre i forbindelse med drægtighedsdiagnostik og mange andre ting. Som regel er dyrene ved fuld bevidsthed under undersøgelsen, der er fuldstændig smertefri.

Ved meget krævende undersøgelser som avanceret hjertescanning samarbejder vi med en specialist, som kommer til klinikken.

Narkose:

Vores operationsstue er indrettet med moderne teknik, som vi anvender, når vi skal bedøve dyrene.

Vi vælger de mest skånsomme metoder til at bedøve dyrene, og vi overvåger dem under hele forløbet, så vi kan sikre os, at alt fungerer optimalt og at dyrene får en sikker og smertefri oplevelse.

Indlæggelse:

Vi har et bur rum, hvor dyrene er indlagt mens de venter på behandling eller til opvågning. Her har vi mulighed for at overvåge dem hele tiden. Vi har desværre ikke mulighed for indlæggelse om natten. Intensive patienter, der har brug for døgnovervågning henviser vi til Københavns Dyrehospital.

Tandbehandlinger:

Tandrensning foregår med ultralyd og altid under fuld narkose. Efter rensningen poleres tænderne helt glatte, så ny tandstensdannelse mindskes. På Bella Dyreklinik har vi investeret i tandrøntgen, som gør det muligt at se sygdomme i tænderne, som ikke kan ses med det blotte øje. Således kan i behandle sygdomme som tandresorptioner hos katte (FORL/TR), tandbylder, tandskader, paradentose, tilbageblevne mælketænder med mere.

Ved meget avanceret tandbehandling samarbejder vi med en specialist i tandsygdomme, Dyrlæge Jens Ruhnau, Tanddyreklinikken.

Rådgivning:

Rådgivning er en vigtig del af både dyrlægernes og veterinærsygeplejerskens arbejde, og kan foregå både over telefonen og i klinikken. Spørg os gerne om ernæring, tandbørstning, slankekure, pelspleje, anskaffelse af nyt dyr, adfærd og adfærdsproblemer, børn og dyr samt aktivering og beskæftigelse af dyr. Desuden vejleder vi i hold og pasning af de mere eksotiske dyrearter.

Netdyredoktors nyhedsbrev Vi er en del af VetFamily, som står bag Netdyredoktor. Få nyheder om kæledyrs sundhed, symptomer og behandling.

Du modtager faglig information, tips og tricks og gode tilbud 2-4 gange om måneden. Nye abonnenter får en rabatkode på 10% til webshoppen.