Annette Staun

Dyrlæge
Email: post@belladyreklinik.dk

Annette tog sin eksamen fra Den Kongelige Veterinær og Landbohøjskole i 1991.

I 2011 afsluttede hun en 2 årig overbygning indenfor intern medicin (medicinske sygdomme) hos hund og kat og bærer nu titlen: Dyrlæge ESVPS GP Cert SAM.

I 2016 fik Annette et internationalt certifikat i akupunktur til dyr, efter 2 års efteruddannelse og i 2019 kom titlen Fagdyrlæge i Sygdomme hos hunde og katte. Annette er nu i gang med en Master of Companion Animal Clinical Science med retningen Intern medicin.

Klinikken er med Annettes efteruddannelser derfor fuldt opdateret på hele området omkring medicinske sygdomme og behandlinger hos hund og kat.

Annette har arbejdet som smådyrspraktiserende dyrlæge siden 1991 og blev ansat på Bella Dyreklinik i februar 1993, blev medejer af klinikken i 2003 og eneejer fra 1. juni 2008

Særlige interesser: Diagnostik, medicinske sygdomme, akupunktur og fysioterapi samt gnavere, ildere og andre eksotiske dyr.

Netdyredoktors nyhedsbrev Vi er en del af VetFamily, som står bag Netdyredoktor. Få nyheder om kæledyrs sundhed, symptomer og behandling.

Du modtager faglig information, tips og tricks og gode tilbud 2-4 gange om måneden. Nye abonnenter får en rabatkode på 10% til webshoppen.