Tegn en VetPlan til dit kæledyr!

Sundhedsordning på abonnement

På Bella Dyreklinik kan vi nu med glæde tilbyde vores kunder et sundhedsabonnement til hund og kat.

I filmen herunder kan du høre meget mere om, hvad VetPlan kan gøre for dig og dit kæledyr.

Hos os kan du vælge mellem en basis- eller udvidet VetPlan:

VetPlan® er en skræddersyet sundhedsplan, der inkluderer de vigtigste ydelser, som vi på Bella Dyreklinik vurderer, at dit kæledyr har brug for i løbet af året. VetPlan® er ikke en forsikring, men en månedlig abonnementsordning for katte og hunde. Med en VetPlan® ordning får du fordelt dine udgifter i månedlige afdrag, og samtidig sparer du løbende penge.

Der findes en basis udgave og en udvidet udgave. Ved at vælge en udvidet ordning for få hundrede kroner pr. måned får du blandt andet ubegrænset antal konsultationer. Det vil sige, at du altid kan komme ned til os hvis dit dyr er sygt, kommet til skade eller bare trænger til kloklip eller et tandtjek.

Abonnementet indeholder desuden det årlige sundhedseftersyn med vaccination samt flåt-og loppemidler. Abonnementet dækker mange af de årlige faste udgifter der er forbundet med at tage sine dyr til dyrlægen. 

Læs mere om de forskellige typer abonnementer i menuen til venstre, eller kom ned forbi eller ring på 38800127 for yderligere information om VetPlan®.

 

 

Netdyredoktors nyhedsbrev Vi er en del af VetFamily, som står bag Netdyredoktor. Få nyheder om kæledyrs sundhed, symptomer og behandling.

Du modtager faglig information, tips og tricks og gode tilbud 2-4 gange om måneden. Nye abonnenter får en rabatkode på 10% til webshoppen.